Gastenboek La Historia

Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaringen bij La Historia zou willen delen. Klik op de knop om een bericht achter te laten in het gastenboek.

 

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het kan zijn dat het bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
19 berichten.
Harry & Corry Harry & Corry
Lieve Garance, Wat hebben wij heerlijke dagen bij jou gehad. Ontvangst voelde meteen goed. Drankje en knabbeltje, gezellig in de tuin. De kamer in je mooie huis was fantastisch, er ontbrak niets. Zelfs de koekjes en snoepjes werden aangevuld. Het ontbijt was vorstelijk: warme broodjes, een goed gekookt ei, heerlijke yoghurt en volop fruit. Elke dag was het weer een verrassing, wat heeft ze nu weer voor ons klaar gezet! De badkamer was niet groot, maar er ontbrak niets. Ik heb er ook goed voor gezorgd!!! De omgeving van Bemmel heeft vele fietsmogelijkheden. De mensen in de omgeving waren erg benaderbaar, een praatje zat er altijd in. Het weer was prima, het verblijf bij jou was voortreffelijk. Dank voor alles en tot in de zomer van 2022. Groet van ons.
Remco & Marjan Remco & Marjan
Alles is gul aan La Historia, zowel de gastvrouw als de B&B: Een hartverwarmende ontvangst met vers fruit, koffie en thee, wijntje, heerlijk bed, comfortabele handdoeken, rijk ontbijt, persoonlijke aandacht en zelfs een bloemetje uit de tuin. In één woord? Aanrader!
Marjon Marjon
Goede B&B! Fijn bed, schoon en mooi ingericht. Garance is een geweldige, behulpzame, vriendelijke, verzorgende en meedenkende gastvrouw! Het ontbijt is erg rijkelijk en met heerlijk verse producten! Deze B&B is een aanrader!
Janita Janita
Afgelopen weekend hebben wij gebruik mogen maken van de B&B La Historia. De ontvangst door onze gastvrouw was geweldig. Ontvangst met een drankje en nootjes en uitleg over de omgeving. De kamer was ook super met een eigen ingang. Er is aan alles gedacht. Niets ontbreekt. Daarnaast is er een hele mooie tuin waar je bij lekker weer kunt ontbijten maar ook gewoon zitten en genieten van de mooie planten. Ontbijt: helemaal top met alles erop en eraan. Veel te veel maar je mag zelfs een lunchpakketje maken. Daarnaast een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Nijmegen is ook op fietsafstand. Wanneer wij weer die kant opgaan gaan wij zeker naar deze B&B terug.
Trudie en Martin Waanders Trudie en Martin Waanders
Een geweldige B&B. We voelden ons er direct thuis. Garance is een enthousiaste gastvrouw waarmee we leuke gesprekken hebben gevoerd. Als men een paar dagen De Gelderse Poort wil ontdekken dan zullen we deze B&B zeker aanraden. Prachtig ingerichte grote kamer en mooie badkamer, aan werkelijk alles is gedacht. Wij hebben genoten en komen graag terug.