Gastenboek La Historia

Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaringen bij La Historia zou willen delen. Klik op de knop om een bericht achter te laten in het gastenboek.

 

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het kan zijn dat het bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
20 berichten.
Pieter & Mieke Stoop, Stompetoren Pieter & Mieke Stoop, Stompetoren
Lieve mensen, dank jullie wel dat we in jullie mooie b&b mochten verblijven. We hebben heerlijk geslapen en jullie douche is geweldig ☺. We waren onder de indruk van de enorme gastvrijheid, een 10+ voor, zoals dat zo mooi heet, de totale ervaring. We komen zeker nog eens terug en dan beloof ik dat ik de waterkoker niet te vol zal doen. Nogmaals sorry ;-( Ook 't ontbijt zag er super verzorgd uit, heel uitgebreid. Ik vond vooral de persoonlijke aandacht helemaal leuk. Groetjes en tot de volgende keer.
Ilja Ilja
Bedankt voor het fijne verblijf. Wij raden jullie B&B zeker aan. Mooie kamer, schoon, heerlijk ontbijt met allerlei lekkers. Zelfs vers fruit op de kamer, koffie en thee, koekjes etc etc. We hebben genoten van de gastvrijheid.
José vandeHoef José vandeHoef
Een nacht werden er drie en wat heb ik het heerlijk gehad! Verwend ben ik, op deze mooie, gezellige, uitstekend en met liefde verzorgde plek door deze hele fijne mensen. Aan alles wordt gedacht en meer. Genoten dus.
Erwin en Yolande Erwin en Yolande
Wat een heerlijke B&B, zeer gastvrij, heerlijk om 's ochtends buiten van het ontbijt te genieten en de kamer was tip top in orde. Wat ons het meeste bij blijft; het ontspannen verblijf!
Mandy Schoorl Mandy Schoorl
Wat een hartelijke ontvangst! We waren geraakt door de kleine attenties en vooral... de liefdevolle aandacht waarmee de kamer is ingericht, en dan heb ik het nog niet eens over het onvergetelijke ontbijt gehad! Super overnachting voor een zeer waardige, schappelijke prijs. Zo'n aangenaam verblijf, daar komen wij graag nog eens terug.