Gastenboek La Historia

Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaringen bij La Historia zou willen delen. Klik op de knop om een bericht achter te laten in het gastenboek.

 

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het kan zijn dat het bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Anke en Toine Leijtens Anke en Toine Leijtens
Geweldig! In een woord was dit zo. We hebben voor half september grandioos mooi weer gehad. 's Morgens nog lekker buiten ons ontbijt gehad met heel veel lekkers. Een lieve hartelijke gastvrouw een echte aanrader. Nogmaals heel veel dank!
Allard van Gent Allard van Gent
Een B&B waar ik graag weer terugkeer. Ik heb hier van alles beleefd, allemaal positief. Ik hoop dat ik hier een link kan zetten naar een stukje dat ik speciaal aan deze B&B heb gewijd: http://allardvangent.com/2014/09/15/bijzondere-bemmelse-bed-breakfast/
Pieter & Mieke Stoop, Stompetoren Pieter & Mieke Stoop, Stompetoren
Lieve mensen, dank jullie wel dat we in jullie mooie b&b mochten verblijven. We hebben heerlijk geslapen en jullie douche is geweldig ☺. We waren onder de indruk van de enorme gastvrijheid, een 10+ voor, zoals dat zo mooi heet, de totale ervaring. We komen zeker nog eens terug en dan beloof ik dat ik de waterkoker niet te vol zal doen. Nogmaals sorry ;-( Ook 't ontbijt zag er super verzorgd uit, heel uitgebreid. Ik vond vooral de persoonlijke aandacht helemaal leuk. Groetjes en tot de volgende keer.
Ilja Ilja
Bedankt voor het fijne verblijf. Wij raden jullie B&B zeker aan. Mooie kamer, schoon, heerlijk ontbijt met allerlei lekkers. Zelfs vers fruit op de kamer, koffie en thee, koekjes etc etc. We hebben genoten van de gastvrijheid.
José vandeHoef José vandeHoef
Een nacht werden er drie en wat heb ik het heerlijk gehad! Verwend ben ik, op deze mooie, gezellige, uitstekend en met liefde verzorgde plek door deze hele fijne mensen. Aan alles wordt gedacht en meer. Genoten dus.