Cursusruimte

Bent u op zoek naar een centraal gelegen, kleinschalige en bovenal sfeervolle locatie?

Bij La Historia kunt u met een kleine groep, in ongedwongen omgeving bijeenkomen voor cursus, vergadering of training. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of vriend(inn)endag. Vraag ons naar de mogelijkheden!

* U komt binnen in de karaktervolle Tuinkamer, de voormalige werkplaats. Deze ruimte grenst met glazen schuifdeuren aan de tuin en is uitermate geschikt voor vergadering, lunch of een andere bijeenkomst. De lange tafel biedt plaats aan ongeveer 10 personen.

* Het Souterrain leent zich bij uitstek voor een creatieve cursus of workshop. De capaciteit is ongeveer 10 personen (blokopstelling) of 20 personen (theateropstelling). Een witte wand is geschikt voor projectie.

* Bij mooi weer kunnen ook activiteiten in de tuin plaatsvinden.

* Een verrijdbaar magnetisch flipover/whiteboard is beschikbaar en er is mogelijkheid tot het huren van een beamer.

U kunt alleen ruimte huren, maar uiteraard kunnen wij ook eten en drinken voor u verzorgen. Daarbij kiezen wij zoveel mogelijk voor streek-, biologische en/of fairtrade producten.

Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

Geeft u meerdaagse trainingen of presentaties, op flinke afstand van uw woonplaats? Verblijf dan in onze comfortabele bed & breakfast en begin de dag met een goed ontbijt.

Tarieven

Zaalhuur en eventueel tuin met gratis wifi, excl. btw:
Dagdeel (tot 4 uur) € 50,--
Hele dag (8 uur) € 95,--

Optioneel, excl. btw:
Koffie, thee, water, lekkernij; per persoon per dagdeel € 2,50
Basis lunch; per persoon € 14,50
Luxe lunch; per persoon € 17,50
Beamer € 60,--

Wenst u meer informatie of wilt u de locatie bekijken, neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.