Cursusruimte

Bent u op zoek naar een centraal gelegen, kleinschalige en bovenal sfeervolle locatie?

Bij La Historia kunt u met een kleine groep, in ongedwongen omgeving bijeenkomen voor vergadering, cursus, training, presentatie enz. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of vriendinnendag. Vraag ons naar de mogelijkheden!

* In het Souterrain kunt u zich in alle rust terugtrekken voor verschillende soorten bijeenkomsten. Een verrijdbaar magnetisch flipover/whiteboard is beschikbaar en er is mogelijkheid tot het huren van een beamer. De capaciteit is 10 tot 12 personen in blokopstelling; voor een presentatie (theateropstelling) kunnen hier 20 personen een plekje vinden.

* U komt binnen in de karaktervolle Tuinkamer, de voormalige werkplaats. Deze ruimte grenst met glazen schuifdeuren aan de tuin en is uitermate geschikt voor ontvangst-, lunch- en/of extra vergaderruimte.
De lange tafel biedt plaats aan 10 tot 12 personen.

* Bij mooi weer kunnen ook activiteiten in de tuin plaatsvinden.

U kunt alleen de ruimte huren, maar uiteraard kunnen wij ook eten en drinken voor u verzorgen. Daarbij kiezen wij zoveel mogelijk voor streek-, biologische en/of fairtrade producten.

Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

Geeft u meerdaagse trainingen of presentaties, op flinke afstand van uw woonplaats? Verblijf dan in onze comfortabele bed & breakfast en begin de dag met een goed ontbijt.

Tarieven

Huur van beide ruimtes en eventueel tuin met gratis wifi, excl. btw:
Dagdeel (tot 4 uur) € 50,--
Hele dag (8 uur) € 95,--

Optioneel, excl. btw:
Koffie, thee, water, lekkernij; per persoon per dagdeel € 2,50
Basis lunch; per persoon € 12,50
Luxe lunch; per persoon € 15,00
Beamer € 60,--

Wenst u meer informatie of wilt u de locatie bekijken, neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.